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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, G. E.; PADHI, E. M. T.; SUDARSHANA, M. R.; FIALHO, F. B.; MEDINA-PLAZA, C.; GIRARDELLO, R. C.; TSENG, D.; BRUCE, R. C.; ERDMANN, J. E.; SLUPSKY, C. M.; OBERHOLST, A. Impact of grapevine red blotch disease on primary and secondary metabolites in "Cabernet Sauvignon" grape tissues. Food Chemistry, v. 342, e128312, April 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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2.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, G. E.; PADHI, E. M. T.; GIRARDELLO, R. C.; MEDINA-PLAZA, C.; TSENG, D.; BRUCE, R. C.; ERDMANN, J. N.; KURTURAL, S. K.; SLUPSKY, C. M.; OBERHOLSTER, A. Trunk girdling increased stomatal conductance in Cabernet Sauvignon Grapevines, reduced glutamine, and increased malvidin-3-glucoside and quercetin-3-glucoside concentrations in skins and pulp at harvest. Frontiers in Plant Science, v. 11, e707, June 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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3.Imagem marcado/desmarcadoGILLMAN, G. P.; BRUCE, R. C.; DAVEY, B. G.; KIMBLE, J. M.; SEARLE, P. L.; SKJEMSTAD, J. O. A comparison of methods used for determination of cation exchange capacity. Commun. Soil Sci. Plant Anal., v.14, n.11, p.1005-1014, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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4.Imagem marcado/desmarcadoBRUCE, R. C.; EBERSOHN, J. P. Litter measurements in two grazed pastures in south east queensland. Trop. Grassl., v.16, p.180-185, 1982.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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5.Imagem marcado/desmarcadoBRUCE, R. C. Software debugging for microcomputers. Reston: Prentice-Hall, 1975. 351p.

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.

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6.Imagem marcado/desmarcadoWHITEMAN, P. C.; WARING, S. A.; WALLIS, E. S.; BRUCE, R. C. Tropical pasture science. Oxford: Oxford University Press, 1980. 392 p.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Gado de Leite; Embrapa Meio-Norte.

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7.Imagem marcado/desmarcadoANDREW, C. S.; BRUCE, R. C. Evaluation of fertilizer requirements of tropical legume, based pastures. Tropical Grasslands, v.9, n.2, p.133-139, 1975.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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8.Imagem marcado/desmarcadoBRUCE, R. C. The effect of topdressed superphosphate on the yield and botanical composition of a Stylosanthes guyanensis pasture. Trop. Grassl., v.6, n.2, p.135-140, 1972.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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9.Imagem marcado/desmarcadoBRUCE, R. C.; BRUCE, I. J. The correlation of soil phosphorus analysis with response of tropical pastures to superphosphate on some north Queensland soils. Aust. J. Exp. Agric. Anim. Husb., v.12, p.188-194, 1972.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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10.Imagem marcado/desmarcadoTEITZEL, J. K.; BRUCE, R. C. Fertility studies of pasture soils in the wet tropical coast of queensland. Australian Journal of Experimental Agriculture and animal Husbandry, v. 12, p. 49-54, 1972.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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11.Imagem marcado/desmarcadoTEITZEL, J. K.; BRUCE, R. C. Fertility studies of pasture soils in the wet tropical coast of Queensland. Australian Journal of Experimental Agriculture and Animal Husbandry, v.2, p.77-84, Feb. 1971.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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12.Imagem marcado/desmarcadoBRUCE, R. C. Effect of Centrosema pubescen Benth on soil fertility in the humid tropics. Queensland Journal of Agricultural and Animal Science, v.22, n.2, p.221-226, June, 1965.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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13.Imagem marcado/desmarcadoBRUCE, R. C. Effect of Centrosema Pubescens Benth. On soil fertility in the humid tropics. Queensl. J. Agric. Anim. Sci., v.22, p.221-226, 1965.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Arroz e Feijão. Para informações adicionais entre em contato com cnpaf.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  15/09/2011
Data da última atualização:  20/09/2011
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  FONSECA, F. A. da; SOARES JÚNIOR, M. S.; CALIARI, M.; BASSINELLO, P. Z.; EIFERT, E. da C.; GARCIA, D. M.
Afiliação:  FLÁVIA ARAÚJO DA FONSECA, SENAI-GO; MANOEL SOARES SOARES JÚNIOR, UFG; MÁRCIO CALIARI, UFG; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF; EDUARDO DA COSTA EIFERT, CNPAF; DIVA MENDONÇA GARCIA, INSTITUTO FEDERAL DE EDUCAÇÃO TECNOLÓGICA DE GOIÁS, URUTAÍ.
Título:  Changes occurring during the parboiling of upland rice and in the maceration water at different temperatures and soaking times.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  International Journal of Food Science & Technology, v. 46, p. 1912-1920, 2011.
DOI:  10.1111/j.1365-2621.2011.02701.x
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this work was to investigate the influence of temperature and soaking time on the quality of grains from two upland rice cultivars. Response surface methodology and a central compound rotational design were used. The data obtained for the cultivars BRS Primavera and BRS Sertaneja varied, respectively, between 27.7-55.0% and 26.0-51.7% for the Husk-Splitting Index; between 0.8-5.0% and 0.0-4.0% for the incidence of ?banana? grains; between 0.0-2.0% and 0.0-1.2% for non-gelatinised grains; and between 0.2-0.7% and 0.2-0.8% for soluble solids in the maceration water. Because BRS Primavera grains had a narrower shape, they absorbed the water faster and consequently presented a greater amount of physical defects, although the losses to the water were smaller than BRS Sertaneja.
Thesagro:  Arroz; Maceração; Oryza sativa; Parboilização; Tecnologia de alimento.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAF30873 - 1UPCAP - PP2011.0402011.040
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